Back on track

10 weken waarin je werkt aan een plan voor jouw leven

Een programma voor jongeren

Weten wat je wilt in je leven, is niet per sé vanzelfsprekend. Terwijl school, en vaak ook je ouders, wel willen dat je dat weet. En dat levert soms druk en stress op.
Bij H3Lab hebben we het niet over ‘wat je later wilt worden’. Wij geloven dat je al iemand bent.

Jij...

  • bent tussen de 16 en 24 jaar
  • hebt even geen idee wat je volgende stap is
  • wilt zelf bepalen wat er gebeurt in jouw leven
  • bent toe aan een plek waar je gezien wordt
  • bent bereid om te ontdekken wie je bent
  • ontmoet graag mensen die net als jij zoekende zijn
  • bent nieuwsgierig naar wat je eigenlijk allemaal nog meer kunt
  • gunt jezelf 10 weken om de eerste stappen te zetten

We zoeken samen naar antwoorden op vragen als:

Praktische informatie

Start: Wij hebben geen vaste startmomenten. Na een intake waarin jij bepaalt of je dit wilt, regelen wij alle administratieve zaken en kun je meestal direct starten.

Lengte: 10 weken

Dagen: dinsdag en donderdag

Tijdstip: 13:30 – 16:30
(bij veel aanmeldingen ook de ochtenden van 09.30-12.30)

Locatie: H3lab, Vlijtseweg 130, Apeldoorn

Deelnameprijs: €1500,- incl BTW.

*Via oa school, leerplicht RMC en de gemeente zijn er mogelijkheden dat het traject vergoed wordt.

Wat ga je meemaken

Wij kijken met jou naar jouw HELE leven. Wij zijn geen school; geven geen wiskunde en ook geen cijfers. Bij ons krijg je geen studiekeuzetesten of ingewikkelde gesprekken. Jij bepaalt. We doen samen wat nodig is. Wij zitten in jouw team.

Samen

We werken samen. We helpen je tot rust te komen en daarna overzicht te maken. Een overzicht van je leven. Met daarin alle levensgebieden. Relaties, financiën, je ouders, werk, vrienden, school. Als dat overzicht er is, bepaal jij de eerste stap. Jij bepaalt wat je gaat doen om verandering te krijgen in je leven. Wij hebben verstand van stress, bewegen, slaap, voeding, families, hoe je brein werkt en hoe je met moeilijke dingen om kunt gaan. 

Proces

Het proces is simpel. De kracht zit in doen. Wij hebben geen oordeel. Jij bent ok zoals je bent. Ook al blow je, spijbel je veel of heb je een labeltje. Wij kijken naar jou als mens en gaan met je aan de slag. We helpen je overzicht maken en vanuit daar stappen te zetten. Iedere dinsdag en donderdag ben je welkom bij H3Lab en werk je met een groep andere jongeren aan jouw eigen leven.

Ik heb vorig jaar meegedaan aan het traject van H3Lab met geen enkel idee wat mij te wachten stond. Ik ben ook naar H3Lab gestuurd omdat ik geen idee had wat ik zal willen worden later. Maar door deze ervaring ben ik verder gaan kijken dan normaal. We deden allemaal testen met een diepere betekenis. H3Lab regelde ook allemaal leuke gast lessen waarbij je echt wat interessants mee kreeg. Verder was het gewoon een leuke tijd met alle mensen daar, en de positiviteit die daar elke keer weer was waardoor je gewoon zin had om naar H3Lab te mogen gaan. ik heb er geen spijt van want nu weet ik wat ik wil worden later.

Yannick

Jouw H3lab coaches

Bas Mennink

Bas is samen met Dennis H3Lab gestart. Omdat hij zag dat er zoveel jongeren worstelen met dingen in hun leven. En omdat hij zo goed weet hoe het is om zo te worstelen. Vroeger had hij ook best wat H3lab kunnen gebruiken. 
Leven is gewoon vet ingewikkeld en Bas wil jongeren helpen om het een beetje makkelijker en leuker te maken. Vooral door veel en vaak te vragen ‘Hoe voel je je nu?’. Bas is degene die soms dwars door je heen lijkt te kijken, die heel snel de vinger op de zere plek kan leggen en die altijd precies weet wat hij moet vragen om je aan het denken te zetten.

Dennis Leusveld

Dennis heeft jaren een succesvol bedrijf gehad waarin hij online relatiegeschenken verkocht. Hij merkte dat hij daar eigenlijk helemaal niet gelukkig van werd, dus heeft hij het verkocht en is samen met Bas H3Lab begonnen. 
Dennis wordt er blij van als hij mensen op een heel praktische manier kan helpen stapjes te zetten in hun leven. Hij vindt het tof om te kijken waar bij jongeren hun interesses liggen. Als je een probleem hebt en je weet echt niet waar je moet beginnen, dan moet je bij Dennis zijn. Binnen no time heb je overzicht en weet je precies wat je moet doen.

Marijn Bontje

Marijn kwam Bas en Dennis tegen toen ze ergens vertelden over H3Lab. Bood aan om te helpen en is nooit meer weggegaan. Binnen H3lab zorgt Marijn voor de balans, voor een beetje tegenkracht voor de mannen. Ze gelooft erin dat iedereen diep van binnen iets heel erg leuk vindt en heel goed kan en helpt je om te kijken wat dat is. 
Marijn heeft veel babbels en lijkt heel stoer, maar is eigenlijk ontzettend liefdevol. Ze neemt niet gauw genoegen met je eerste antwoord en zal doorvragen tot het gaat over wat er écht aan de hand is.

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.