ONtdek onze Coaching

Leid jij je leven of leidt je leven jou?

Coaching

Soms loop je even vast. Heb je een vraag. Is het nodig dat iemand je een spiegel voorhoudt. Wil je gewoon even je verhaal kwijt. Of wil je aan de slag met je doelen.

Dat kan bij ons. Wij sluiten aan bij waar jij staat en helpen je van daaruit stappen te zetten. 

In plaats van dat het leven je overkomt, neem je weer de leiding. Je stelt doelen, pakt zaken aan, lost dingen op en komt daardoor in een flow terecht. 

Dit betekent niet dat je geen obstakels meer tegenkomt. Alleen leer je om die obstakels voortaan als kansen te zien. Als mogelijkheden om te leren; om te groeien.

 

Mogelijke vragen

Er zijn natuurlijk veel meer vragen. Loop je ergens mee en kun je wel wat hulp gebruiken, neem gewoon contact op.​

Werkwijze

We doen het net een beetje anders dan anderen. Geen mens is hetzelfde en elk proces vraagt om iets anders. 

We werken met zijn drieën. Het kan zijn dat je met één van ons te maken krijgt, met twee of met ons drieën tegelijk. We hebben alledrie onze eigen expertise en kiezen heel bewust wie met wie aan de slag gaat. Uiteraard heb je daar ook zelf een stem in.

Wat ons ook kenmerkt is dat we nooit te beroerd zijn om onszelf in te brengen. Dus om te spiegelen vanuit ons eigen leven; iets te delen over wat we zelf meemaken. Wij zijn op pad, net als jij. We lopen een tijdje met je mee.

Soms wil je dieper je gevoel in, soms wil je meer praktische zaken behandelen. Soms gebruiken we systemisch werk, soms NLP, soms gewoon een liefdevolle spiegel.

Je kunt bij ons op onze locatie komen, we kunnen buiten met je afspreken, of via Zoom. Afhankelijk van waar je staat en wat jouw wensen zijn, richten wij samen met jou het proces in.

We vinden het wel erg belangrijk dat het klikt. Dat geld voor jou, maar ook voor ons. Mocht je na een gesprek besluiten dat we toch niet bij je passen, dan krijg je van ons de resterende investering terug.
Wij zullen op onze beurt ook altijd eerlijk zijn wanneer we denken dat het niet werkt. 

Als jij je hier in kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Onze coaches

De coaches van H3lab zijn elk heel anders. Ieder heeft zijn eigen stijl en expertise. Neem contact op om te kijken met wie je het beste kunt werken. Als je mazzel hebt krijg je met ons drieën tegelijk een gesprek. Het eerste gesprek doen we altijd met zijn drieën.

Financieel

Neem je de kosten zelf (particulier) voor je rekening, dan betalen wij de 21% BTW. 

Meer informatie

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.