Wie we zijn

Onze missie

Wij geloven dat het leven een rivier is, die rivier stroomt en brengt je echt wel ergens. We geloven echter ook dat het veel uitmaakt of je roeit.

Mensen komen bij ons doordat ze ergens een obstakel ervaren of dat ze een verlangen hebben. Dit kan privé, werk of school zijn.

Hoe we dat doen

We beginnen met mensen in de rust te brengen. Dus even de voet van het gaspedaal. Dan helpen we ze met het in kaart brengen van hun situatie en het creëren van overzicht. Dit scheelt vaak al een hoop. Het identificeren van de grootste verlangens en obstakels geeft een helder hoofd.Vervolgens hebben we een hoop verschillende tools om mensen te ondersteunen in het stappen zetten om met deze obstakels en verlangens om te gaan.

Dit is van systemisch werk tot lichaam en adem werk, van neurobiologie en -psychologie tot goalsetting.Het is lifestyle design 2.0. Gebaseerd op cutting edge wetenschap en oeroude kennis.

Het Effect

Dit zorgt er voor dat mensen die bij ons komen in de flow, in hun kracht en eigenheid terecht komen en ondertussen ontdekken hoe zij zichzelf een plaats in de wereld kunnen geven.
H3lab. Hart, hoofd en handen in balans. Regie over je eigen vette leven.

ONZE COACHES

Het team

Binnen H3lab zijn een aantal vaste personen en een aantal domeinexperts werkzaam.

Bas Mennink

Coach en founder

Dennis Leusveld

Coach en founder

Marijn Bontje

Coach en founder

wiebe bakker

Wiebe Bakker

Coach en Wim Hof Instructeur

Marieke Winkelhorst

HSP en HB coach

Processed with MOLDIV

Marc van Hemert

Outdoor Coach

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.